Durdula (Turdus pilaris) turdidae familiako hegazti paseriformea da, iparraldeko Eurasian bizi dena. 25 bat zentimetro izaten da luze. Burua eta bizkarra kolore grisekoak ditu, eta isatsa iluna, beltza ia. Paparra hori-gorrixka du, eta marra beltzak ditu paparrean eta alboetan. Europako iparraldean eta Asian erruten ditu arrautzak, eta Europan, Asian, Afrikan eta Turkestan hegoaldean, eta India ipar-ekialdean bizi da.

Property Value
dbo:abstract
  • Durdula (Turdus pilaris) turdidae familiako hegazti paseriformea da, iparraldeko Eurasian bizi dena. 25 bat zentimetro izaten da luze. Burua eta bizkarra kolore grisekoak ditu, eta isatsa iluna, beltza ia. Paparra hori-gorrixka du, eta marra beltzak ditu paparrean eta alboetan. Europako iparraldean eta Asian erruten ditu arrautzak, eta Europan, Asian, Afrikan eta Turkestan hegoaldean, eta India ipar-ekialdean bizi da. (eu)
  • Durdula (Turdus pilaris) turdidae familiako hegazti paseriformea da, iparraldeko Eurasian bizi dena. 25 bat zentimetro izaten da luze. Burua eta bizkarra kolore grisekoak ditu, eta isatsa iluna, beltza ia. Paparra hori-gorrixka du, eta marra beltzak ditu paparrean eta alboetan. Europako iparraldean eta Asian erruten ditu arrautzak, eta Europan, Asian, Afrikan eta Turkestan hegoaldean, eta India ipar-ekialdean bizi da. (eu)
dbo:wikiPageID
  • 154270 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 5330382 (xsd:integer)
prop-eu:authority
  • Linnaeus, 1758
prop-eu:taxon
  • Turdus pilaris
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Durdula (Turdus pilaris) turdidae familiako hegazti paseriformea da, iparraldeko Eurasian bizi dena. 25 bat zentimetro izaten da luze. Burua eta bizkarra kolore grisekoak ditu, eta isatsa iluna, beltza ia. Paparra hori-gorrixka du, eta marra beltzak ditu paparrean eta alboetan. Europako iparraldean eta Asian erruten ditu arrautzak, eta Europan, Asian, Afrikan eta Turkestan hegoaldean, eta India ipar-ekialdean bizi da. (eu)
  • Durdula (Turdus pilaris) turdidae familiako hegazti paseriformea da, iparraldeko Eurasian bizi dena. 25 bat zentimetro izaten da luze. Burua eta bizkarra kolore grisekoak ditu, eta isatsa iluna, beltza ia. Paparra hori-gorrixka du, eta marra beltzak ditu paparrean eta alboetan. Europako iparraldean eta Asian erruten ditu arrautzak, eta Europan, Asian, Afrikan eta Turkestan hegoaldean, eta India ipar-ekialdean bizi da. (eu)
rdfs:label
  • Durdula (eu)
  • Durdula (eu)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of