Aotus Platyrrhini taldeko primateak dira. Ameriketan bizi dira eta Aotidae familiako genero bakarra da. Panamatik Paraguai eta Argentinaraino hedatzen dira, bai itsasoaren mailan zein altuera handietan. Izenak grezieraz belarrik gabe esan nahi du, nahiz eta belarriak txikiak dituzten. Gauez bizi dira batez ere eta begi handiak dituzte. Gauez bakarrik bizi diren tximino talde bakarra da. ro:Aotus

Property Value
dbo:abstract
  • Aotus Platyrrhini taldeko primateak dira. Ameriketan bizi dira eta Aotidae familiako genero bakarra da. Panamatik Paraguai eta Argentinaraino hedatzen dira, bai itsasoaren mailan zein altuera handietan. Izenak grezieraz belarrik gabe esan nahi du, nahiz eta belarriak txikiak dituzten. Gauez bizi dira batez ere eta begi handiak dituzte. Gauez bakarrik bizi diren tximino talde bakarra da. ro:Aotus (eu)
  • Aotus Platyrrhini taldeko primateak dira. Ameriketan bizi dira eta Aotidae familiako genero bakarra da. Panamatik Paraguai eta Argentinaraino hedatzen dira, bai itsasoaren mailan zein altuera handietan. Izenak grezieraz belarrik gabe esan nahi du, nahiz eta belarriak txikiak dituzten. Gauez bizi dira batez ere eta begi handiak dituzte. Gauez bakarrik bizi diren tximino talde bakarra da. ro:Aotus (eu)
dbo:thumbnail
dbo:wikiPageID
  • 222482 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 5330806 (xsd:integer)
prop-eu:authority
prop-eu:displayChildren
  • 1 (xsd:integer)
prop-eu:displayParents
  • 4 (xsd:integer)
prop-eu:imageCaption
  • Aotus lemurinus
prop-eu:parentAuthority
prop-eu:taxon
  • Aotus
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Aotus Platyrrhini taldeko primateak dira. Ameriketan bizi dira eta Aotidae familiako genero bakarra da. Panamatik Paraguai eta Argentinaraino hedatzen dira, bai itsasoaren mailan zein altuera handietan. Izenak grezieraz belarrik gabe esan nahi du, nahiz eta belarriak txikiak dituzten. Gauez bizi dira batez ere eta begi handiak dituzte. Gauez bakarrik bizi diren tximino talde bakarra da. ro:Aotus (eu)
  • Aotus Platyrrhini taldeko primateak dira. Ameriketan bizi dira eta Aotidae familiako genero bakarra da. Panamatik Paraguai eta Argentinaraino hedatzen dira, bai itsasoaren mailan zein altuera handietan. Izenak grezieraz belarrik gabe esan nahi du, nahiz eta belarriak txikiak dituzten. Gauez bizi dira batez ere eta begi handiak dituzte. Gauez bakarrik bizi diren tximino talde bakarra da. ro:Aotus (eu)
rdfs:label
  • Aotus (eu)
  • Aotus (eu)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:depiction
foaf:isPrimaryTopicOf
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of